Palvelut & Hinnasto

 

ortopedinen OSteopatia

Ortopedinen osteopaatti on tuki- ja liikuntaelinvaivojen asiantuntija. Osteopaatin tärkein tehtävä on löytää oikea syy asiakkaan vaivoihin. Hoitajana osteopaatilla on käytössään monipuolinen tekniikkavalikoima. Osteopaatti käyttää työssään noin 800 länsimaisen lääketieteen kliinistä testiä, joiden avulla päästään hyvin tarkkaan osteopaattiseen diagnoosiin.

Tutkimalla osteopaatti tunnistaa myös mahdollisen jatkohoidon tarpeen. Osteopaatin työn perusta on tarkka haastattelu ja kliininen tutkiminen.  Jokainen hoitokerta dokumentoidaan ja tarvittaessa ohjataan jatkotutkimuksiin erikoislääkärille tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle.

Ihminen on monimutkainen, toiminnallinen kokonaisuus. Osteopatiassa tämä otetaan huomioon. Kaikki vaikuttaa kaikkeen! Hoito koostuu erilaisista pehmytkudosten hoitotekniikoista, nivelten mobilisaatioista ja manipulaatioista sekä asiakkaan oman kuntouttavan harjoittelun ohjaamisesta.

Purentalihashieronta

Purentalihaksista ja leukanivelestä aiheutuvat ongelmat ovat yleinen vaiva. Usein ne oirehtivat päänsärkynä, korvakipuina, leuan väsymisenä, yö narskutteluna, tinnituksena tai jopa huimauksena. Stressi vaikuttaa myös paljon purentalihasten aiheuttamiin vaivoihin.

Purentalihashieronnalla lievitetään pään ja niskan alueen lihaskireyksiä. Siinä hierotaan pehmeillä tekniikoilla pään, niskan sekä leuan alueen lihaksistoa ja tehdään kevyttä liikehoitoa leukaniveleen sekä kaularankaan.

Purentalihasten ja niskan alueen lihasten käsittely toimii erinomaisesti lievittämään erilaisia päänsärkyjä. Myös yöllä tapahtuvalle narskuttamiselle löytyy apua näiden lihasten käsittelystä sekä leukanivelen mobilisoinnista. Narskuttelusta johtuvaa leuan väsymistä ja siitä aiheutuvaa särkyä pään alueella voidaan helpottaa huomattavasti!

 

Alaraajojen analyysi

Alaraajojen-analyysin tarkoituksena on arvioida alaraajojen toimintaa ja niistä aiheutuneita kiputiloja jalkoihin sekä selkään. Analyysissä kartoitetaan tilanne aina yksilöllisesti selvittämällä mahdollisten kiputilojen aiheuttajat tai parantamalla esimerkiksi juoksu- tai kävelyaskellusta sekä korjaamalla näistä johtuvia toimintahäiriöitä.

Näiden pohjalta voidaan lähteä tekemään esimerkiksi alustavaa harjoitteluohjelmaa, oli sitten lajisi juoksu, painonnosto, voimannosto, jalkapallo tai muu laji.

Analyysiin on hyvä ottaa mukaan kevyet, liikkumisen mahdollistavat vaatteet (shortsit) sekä esimerkiksi kengät joilla lenkkeilee.

Valmennus

Liikkuvuusharjoittelu & kehonhuoltotunti pienryhmässä keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Kehonhuolto-/ liikkuvuusharjoitteluohjelma eri lajien urheilijoille, tai kuntoilijoille. Ohjelmassa käydään läpi urheilijan tavoitteet, jotta se tukisi omaa lajia mahdollisimman hyvin. Ohjelma sovitetaan myös harjoitus- ja kilpakaudelle sopivaksi. Ohjelma sisältää liikkuvuus-, kontrolli- sekä peruskuntoharjoitteita.

Liikkuvuusharjoittelulla pyritään vahvistamaan lihaksia ja niveliä sekä saamaan voimaa ääriasentoihin.
Tavoite on luoda kivutonta liikkumista ja pystyä keskittymään harjoitteluun ilman kipuja.
Hinta: 200€ (sis. 24% alv.)
sis. 2 x 60min vastaanottokäynnit sekä ohjelman teon.

Lonkkien liikuvvuus & liikekontrolli harjoitusohjelma
Lisää liikettä ja liikkeen hallintaa lonkkiin!
Hinta: 150€ (sis. alv 24%)
sis. 60min vastaanottokäynnin.

Hinnasto (Helsinki):

Osteopatia (max. 60min) - 70€
Kontrollikäynti (30min) - 49€
Alaraajojen analyysi 60min - 70€
Purentalihashieronta 60min - 70€
Liikkuvuusharjoittelutunti - 10€ (ale kesän ajan)

Vastaanottokäynnille on hyvä varautua kevyillä vaatteilla kuten shortseilla ja t-paidalla!

Mikäli sinulta löytyy lääkärien diagnooseja magneetti- tai röntgenkuvia, niin otathan ne mukaan!

 Jos epäröit mikä palvelu pitäisi valita tai onko vaivasi minulla hoidettavissa, niin ota rohkeasti yhteyttä! Vastaan kaikkiin kysymyksiin mielelläni!